Antena Meniu Search
x

Un soldat din trupele speciale olandeze a murit și alți doi au ajuns în spital după o confruntare în fața unui hotel din Indianapolis

Un soldat olandez care a fost împușcat în fața unui hotel din orașul Indianapolis din SUA în weekend a murit din cauza rănilor, a declarat luni Ministerul Apărării din Olanda. Jurnaliștii și oamenii legii din oraș atrag atenția asupra numărului în creștere de violențe soldate cu victime din ultimii ani, notează Politico.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 15:06

Indianapolis se confruntă cu o creștere a numărului de violențe în ultimii doi ani.
Incidentul s-a petrecut în timp ce militarii olandezi erau în permisie. - Profimedia

Soldatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost unul dintre cei trei membri ai Corpului de comando olandez, care au fost împușcați sâmbătă dimineața, după ce poliția locală a declarat că a fost raportat un conflict în afara hotelului unde se aflau. Publicațiile locale transmit că nu au fost făcute arestări în acest caz.

IndyStar, una dintre publicațiile care au acoperit acest subiect, transmite că soldatul olandez care și-a pierdut viața avea 26 de ani. Acesta a fost dus la spital în jurul orei 3:30 duminică dimineața. Ancheta deschisă de forțele de ordine a stabilit că incidentul care a dus la rănirea soldaților și, în cele din urmă, la moartea soldatului de 26 de ani s-a petrecut în timpul liber al militarilor.

Soldatul a murit împreună cu familia și colegii săi prezenți, au raportat oficialii olandezi. Ceilalți doi soldați răniți au fost sâmbătă în stare critică și stabilă. Cu toate acestea, mai multe detalii despre situația lor nu au fost făcute publice.

Mai trebuie precizat după cum subliniază jurnaliștii de la IndyStar, orașul Indianapolis se confruntă în ultimii doi ani cu o creștere alarmantă a ratei violențelor. Astfel, după incidentul care a dus la moartea soldatului au avut loc alte două atacuri. Pe 29 august, Aaron Flora, în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiată, iar în aceeași zi,  Tyrese LaMont Temple, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un atac armat care a avut loc într-un centru comercial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un soldat din trupele speciale olandeze a murit și alți doi au ajuns în spital după o confruntare în fața unui hotel din Indianapolis