Antena Meniu Search
x

Un tată din India și-a decapitat fiica adolescentă, după ce a văzut-o în compania unui băiat

Un bărbat din India a fost arestat după ce și-a ucis fiica adolescentă pentru că a văzut-o în compania unui tânăr, scrie CNN.

de Redactia Observator

la 06.03.2021, 16:25

Patrulă de poliție, în India. Imagine ilustrativă
Patrulă de poliție, în India. Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Poliția din nordul statului Uttar Pradesh din India a arestat un bărbat care a mărturisit că și-a decapitat fiica adolescentă, potrivit CNN. Sarvesh Kumar a fost descoperit în timp ce se îndrepta spre secția de poliție, având asupra sa și capul tăiat al fiicei sale de 17 ani.

"Se îndrepta pe jos spre secția de poliție pentru a-și mărturisi fapta", a declarat un purtător de cuvânt al poliției Hardoi. "Bărbatul le-a spus polițiștilor că și-a văzut fiica cu un tânăr, ceea ce l-a înfuriat peste".

Autorul crimei le-a spus oamenilor legii că și-a găsit fiica singură acasă, a închis-o într-o cameră și i-a tăiat capul cu un cuțit.

"Având în vedere situația, era calm. Nu a plâns deloc. Când polițiștii i-au cerut să așeze capul fiicei sale pe pământ s-a supus imediat". a declarat purtătorul de cuvânt al poliției pentru CNN.

Sarvesh Kumar este în prezent în arest, unde continuă să fie audiat. El va avea acces la un avocat și va rămâne în arest până la proces, a anunțat poliția.

India a raportat 24 de „crime de onoare” în 2019, potrivit statisticilor Biroul Național de Evidență a Criminalității.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Un tată din India și-a decapitat fiica adolescentă, după ce a văzut-o în compania unui băiat