Antena Meniu Search
x

Un ucrainean a murit încercând să fugă de război în România. Bărbatul a trecut graniţa pe râul Tisa

Un ucrainean a murit încercând să fugă din calea războiului, în România. Bărbatul a trecut graniţa pe râul Tisa, însoţit de alţi doi conaţionali, însă a fost găsit inconştient, informează reporterul Observator Simona Vasiac. 

de Redactia Observator

la 09.03.2022, 19:05

Un ucrainean a murit încercând să fugă de război în România. Bărbatul a trecut graniţa pe râul Tisa

Bărbatul era întins la pământ. În ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. 

Ce spun poliţiştii 

Astăzi, 09 martie 2022, la ora 13.43, polițiștii Secției 6 Sarasău și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sarasău au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un cetățean ucrainean cu privire la faptul că a trecut frontiera de stat peste râul Tisa, însoțit de alți doi cetățeni ucrainieni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele trei persoane, una dintre acestea fiind întinsă la pământ, motiv pentru care s-a procedat la acordarea primului ajutor prin manevre specifice de resuscitare.

În ciuda manevrelor specifice de resuscitare, din păcate, bărbatul a decedat. Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 50 de ani din Ucraina, iar ceilalți doi cetățeni au fost identificați ca fiind doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani din Ucraina.

La fața locului a fost prezentă o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un ucrainean a murit încercând să fugă de război în România. Bărbatul a trecut graniţa pe râul Tisa