Antena Meniu Search
x

Video Un ucrainean de 37 de ani a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa într-o cutie de jucării

Ucraina se află de 22 de zile în plin război, după ce Vladimir Putin a comandat armatei sale să invadeze ţara vecină. Pentru a trăi în pace, milioane de ucraineni trec graniţa în alte ţări. Femeile şi copiii sunt cei care pot plec pentru moment, asta pentru că bărbaţii rămân să lupte cot la cot cu soldaţii pentru apărarea ţării.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.03.2022, 12:30

Vezi și

Dincolo de regulile stabilite de oficialii ucraineni, sunt şi bărbaţi care încearcă prin orice modlitate să iasă din ţară împreună cu familiile lor.

Este şi cazul unui bărbat care a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa în Republica Moldova, într-o cutie de jucării, pe bancheta din spate a unei maşinii. Printre pachete de scutece pentru bebeluşi şi alte lucruri personale, la un control al autorităţilor dintr-o cutie colorată cu capac răsare un ucrainean în vârstă de 37 de ani. Acesta le-a spus controlorilor că intrat în cutie pentru că nu era lăst să isă din ţară.

Ucraina, ziua 22 de război

Autorităţi: Deschideţi portbagajul, mai sunt şi alte persoane în maşină?

Pe acelaşi subiect

Ucraineancă: Nu

Autorităţi: Câţi ani aveţi?

El: 36

Autorităţi: De ce vă aflaţi în cutie?

El: Pentru că ea nu mă lasă să plec.

Autorităţi:: Dumneavoastră. cine sunteţi, ce relaţie aveţi cu acest domn?

Ucraineancă: Soţia

Polițiștii de frontieră ucraineană rețin din ce în ce mai mulți bărbați la graniță care încearcă cu disperare să găsească metode care să le permită să fugă din țară,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un ucrainean de 37 de ani a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa într-o cutie de jucării