Antena Meniu Search
x

O universitate s-a prăbușit parțial în Sankt Petersburg. Peste 20 de oameni blocați în dărâmături

Clădirea unei universități din Sankt Petersburg s-a prăbușit parțial, sâmbătă. Potrivit presei din Rusia, peste 20 de oameni au rămas blocați în dărâmături.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.02.2019, 18:12

Interiorul universității care s-a prăbușit în Rusia
Clădirea unei universități din Sankt Petersburg s-a prăbușit parțial - mk.ru

Clădirea unei universități din Sankt Petersburg s-a prăbușit parțial, sâmbătă. Potrivit presei din Rusia, peste 20 de oameni au rămas blocați în dărâmături.

Mai multe etaje ale Universității de Informații Tehnologice, Mecanică și Optică s-au prăbușit, din cauze, care, deocamdată, sunt necunoscute.

Peste 60 de persoane au fost evacuate din clădire. Alte 21 însă, majoritatea studenți, ar fi prinse sub dărâmături.

O înregistrare dramatică arată momentele de după prăbușirea etajelor, în interiorul clădirii universității din Sankt Petersburg. Un nor de praf acoperă totul, iar studenții care au scăpat încearcă să iasă din clădire.

”S-a prăbușit acoperișul!”, se aude în înregistrare.

Potrivit Komsomolskaya Pravda, o suprafață de 150 de metri pătrați s-ar fi prăbușit. Ziarul citează martori care spun că incidentul ar putea avea legătură cu lucrările de renovare și consolidare care aveau loc la universitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O universitate s-a prăbușit parțial în Sankt Petersburg. Peste 20 de oameni blocați în dărâmături