Antena Meniu Search
x

Observator Special: Uriasul german, unul dintre cei mai mari iepuri din lume

Dragalasenia unui animal tine musai de dimensiunile respectivului si nivelul de blanita pufoasa pe care-l poseda. Corect? Gresit. Si va spunem si de ce. Vietatea care a demontat aceasta teorie se numeste iepure-gigant.

Vezi și

Si, desi de multe ori, este mai mare ca o pisica de casa, el este mai dragalas decat o armata de catelusi in costume de Halloween. Insa, nu sunt atat de prietenosi pe cat par la prima vedere.

Oricat de mare ai fi ca iepure, in sinea ta tot un spirit neinteles ramai. Vesnic indragostit de natura si de frumos. De flori si de primavara, de fluturi si de lenevit. Sau cel putin asta au incercat sa dea impresia creatorii unui film de animatie, al carui protagonist este, bineinteles un iepure gigant. Si, intre noi fie vorba, putin mai incet de minte.

Practic, desi este cam cat un dulap victorian, cu patru usi, acest gigant bland al lumii necuvantatoarelor se lasa terorizat de o veverita zburatoare si de gasca ei de rozatoare puse pe distrus.

Oricat de pufosi sau draguti ar fi iepurii gigant, sunt foarte posesivi si cam morocanosi. Ca sa nu mai spunem ca sunt de-a dreptul neprietenosi. Un exemplar ceva mai mare decat o pisica bine-dezvoltata n-are de gand sa lase felina familiei sa-si faca veacul pe cutia lui preferata. Asa ca, din doua sarituri si un branci bine plasat, urecheatul trimite pisica acolo unde ii este locul, pe podea.

Degeaba incearca biata felina sa-l convinga sa imparta jucaria albastra si lucioasa. Iepurele gigant este un egoist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Uriasul german, unul dintre cei mai mari iepuri din lume