Antena Meniu Search
x

Urmările războiului între motociclişti

170 de persoane au fost arestate, într-un oraş din Texas, după confruntarea sângeroasă, soldată cu nouă morţi, între două bande rivale de motociclişti. 18 oameni au fost răniţi

Vezi și

170 de persoane au fost arestate, într-un oraş din Texas, după confruntarea sângeroasă, soldată cu nouă morţi, între două bande rivale de motociclişti. 18 oameni au fost răniţi. 

Ciocnirea s-a produs la un restaurant preferat de motociclişti pentru petreceri încheiate, adesea, cu dezlănţuiri de violenţă. Poliţiştii erau informaţi că două din cele mai periculoase grupări, Bandidos şi Cazacii, urmau să se întâlnească la local pentru un "război". În zonă erau mobilizate forţe importante de apărători ai legii, dar motocicliştilor nici nu le-a păsat de prezenţa acestora.

Motocicliştii erau înarmaţi cu bâte, cuţite, lanţuri, dar şi arme de foc. Când poliţiştii au intervenit pentru a restabili ordinea, cele două bande au deschis focul asupra lor, uitând, pentru moment, de rivalitate. Niciun poliţist nu a fost rănit dar unele din gloanţele lor şi-au atins ţintele.

Iniţial s-a anunţat că 192 motociclişti au fost arestaţi dar ulterior poliţia a rectificat cifra. Deşi bandele de motociclişti sunt cunoscute pentru atacuri violente şi au lideri cu antecedente penale, membrii lor pretind că sunt total nevinovaţi.

Localul unde s-au purtat luptele a fost temporar închis. Poliţiştii au informaţii potrivit cărora bandele de motociclişti doresc să se răzbune şi îşi mobilizează adepţii din afara statului Texas. Oamenii legii sunt, însă, pregătiţi să reziste oricărui nou atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Urmările războiului între motociclişti