Val de revoltă în Germania după ce omul creditat cu cele mai mari şanse de a-i lua locul Angelei Merkel a fost surprins râzând într-o zonă devastată de inundaţii - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 17.07.2021, 21:31.
Actualizat: 17.07.2021, 22:03

Unul dintre cei mai importanţi oameni politici din Germania a stârnit un scandal uriaş după ce a fost surprins cum râde în timpul unui discurs în care erau omagiate victimele inundaţiilor din ultima săptămână, informează AFP.

Val de revoltă în Germania după ce omul creditat cu cele mai mari şanse de a-i lua locul Angelei Merkel a fost surprins într-o zonă devastată de inundaţii - VIDEO

Profimedia

Armin Laschet, principalul candidat a Partidului Creştin Democrat (CDU) la alegerile legislative din 26 septembrie şi personajul cotat cu cele mai mari şanse de a deveni noul cancelar al Germania, este în prezent premierul landului Renania de Nord-Westfalia. Este una dintre cele mai afectat regiuni ale Germaniei, zeci de persoane pierzându-şi viaţa în urma inundaţiilor.

Laschet a fost surprins de camerele televiziunii WDR cum râde în timp ce preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, ţinea un discurs prin care omagia victimele inundaţiilor. Armin Laschet poate fi văzut cum râde în spatele preşedintelui, alături de alte şase persoane, pentru aproximativ 30 de secunde. Cei doi oficiali se aflau în oraşul Erftstadt, localitate din vestul Germaniei, devastate de inundaţii.

Imaginile cu Armin Laschet au ajuns rapid pe reţelele de socializare şi s-au viralizat aproape instantaneu. Reacţia lui Laschet a fost aspru criticată de germanii care au văzut imaginile.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.