Antena Meniu Search
x

Video Vedetele care au stârnit îngrijorări după ce au apărut la Gala Oscar cu multe kilograme în minus. Specialiştii cred că au apelat la Ozempic

Controverse şi îngrijorări după gala Oscar. Fanii au observat transformări radicale în cazul mai multor vedete, iar specialiştii pun totul pe seama unui medicament popular pentru diabet, care este tot mai folosit pentru controlul greutăţii. Staruri de la Hollywood ar fi apelat la medicament pentru a ajunge rapid şi fără eforturi la silueta dorită. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 21:37

Vezi și

De departe, cea mai notabilă schimbare a fost remarcată la actorul Jesse Plemons. Starul din Killers of the Flower Moon pare dintr-o dată mult mai slab decât era înainte. O altă transformare radicală a putut fi observată la starul din Barbie, America Ferrara. Deşi actriţa a mărturisit recent că a început o dietă strictă şi antrenamente în sala de sport, medicii spun că lipsa de tonifiere sugerează că vedeta ar fi apelat la alte trucuri de slăbit.

Fanii au observat schimbări dramatice şi în cazul actorului Brendan Fraser. După ce a fost nevoit să pună câteva kilograme în plus pentru rolul din The Whale, actorul le-a dat brusc jos. Nutriţioniştii sunt de părere că şi el ar fi recurs la medicamente.

Lupita Nyong'o, Melissa McCarthy sau Catherine O'Hara, mai slabe la Gala Premiilor Oscar

Internauţii au remarcat că staruri precum Lupita Nyong'o, Melissa McCarthy sau Catherine O'Hara au părut mult mai slabe la Gala Oscarurilor. Nu este exclus ca schimbările să se datoreze unui stil de viaţă sănătos. De exemplu, înainte de rolul din Gilmore Girls, Melissa McCarthy a slăbit nu mai putin 70 de kilograme cu o dietă bazată pe lichide ţinută timp de patru luni. Aceeaşi dietă a urmat-o apoi în 2016, când a anunţat că a slăbit din nou in jur de 75 de kilograme.  

Specialiştii speculează că multe staruri recurg la medicamente pentru diabet pentru a slăbi rapid. Asta deşi studiile au arătat că astfel de tratamente au efecte adverse si pot provoca probleme digestive grave. Mai multe femei din Statele Unite şi Canada au fost diagnosticate cu gastropareză severă sau paralizie a stomacului, după folosirea acestor medicamente rot mai populare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vedetele care au stârnit îngrijorări după ce au apărut la Gala Oscar cu multe kilograme în minus. Specialiştii cred că au apelat la Ozempic