Meniu
Search
x

Vedetele de la Hollywood, bântuite de fantome

Fantomele există. Este mărturia pe care au făcut-o în decursul anilor mai multe vedete de la Hollywood. Dacă unele dintre ele au auzit zgomote dubioase venind din diverse colţuri ale locuinţelor, altfele chiar au văzut un spirit.

De Redactia Observator la 10.01.2020, 17:21
Vezi și

Fantomele există. Este mărturia pe care au făcut-o în decursul anilor mai multe vedete de la Hollywood. Dacă unele dintre ele au auzit zgomote dubioase venind din diverse colţuri ale locuinţelor, altfele chiar au văzut un spirit.

Este şi cazul lui Miley Cyrus, care susţine că era urmărită de fantoma unui băieţel, ori de câte ori intra în baie.

La 24 de ani, Kendal Jenner este cel mai bine plătit model din lume. Banii nu o scutesc însă de experienţele supranaturale. Tânăra din clanul Kardashian a mărturist în urmă cu un an pentru revista Vogue că vila de lux mamei sale, Kris Jenner este bântuită de fantome.

Kendal Jenner: Eu şi Kylie auzeam întotdeauna paşi pe acoperiş, când nimeni nu era acasă. Iar duşul lui Kylie obişnuia să pornească mereu şi niciodată nu ştiam de ce. Deci da, sunt convinsă că era o fantomă.

Fantomele nu au ocolit-o nici pe frumoasa Gigi Hadid. Vedeta a mărturisit pentru Vogue că a locuit o bună perioadă de timp într-o casă veche, care era bântuită de fosta proprietară decedată. Doar un copil la acea vreme, Gigi era cu atât mai speriată cu cât dormitorul ei era în mansardă.

Gigi Hadid: Obişnuiam să auzim aceste sunete ciudate în şifonier, apoi l-am întrebat pe tata ce se aude şi ne-a spus de această bătrână care locuise aici înaintea noastră. În fiecare an aveam acest coşmar, era un coşmar de Halloween. Era un vis înfricoşător. Îmi vedeam casa, dar avea aceste lumini dubioase.

Dacă unele vedete doar au auzit fantomele, altele le-au şi simţit prezenţa. Kate Hudson, spre exemplu, a povestit în cadrul unei emsiuni televizat că atât ea şi mama ei au o abilitate paranormală. Pot să vadă oameni morţi.

Miley Cyrus în schimb a fost atacată de un spirit. Vedeta se afla în apartamentul ei din Londra atunci sora ei mai mică a început să ţipe din baie. De îndată ce s-a dus la ea, artista a observat că cineva schimbase robinetul pe apă fiartă.

Vedeta îşi aminteşte că a văzut în acea perioadă inclusiv un băieţel care stătea pe chiuvetă şi o urmărea în timp ce îşi făcea duş. În cele din urmă, Miley Cyrus a decis împreună cu familia ei să vândă acel apartament.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vedetele de la Hollywood, bântuite de fantome