Antena Meniu Search
x

Video Viață de telenovelă pentru o aristocrată, apropiată familiei regale din UK: S-a îndrăgostit de un violator și a ajuns să fie acuzată că și-a ucis copilul

Tragedie într-o familie de viţă nobilă din Marea Britanie. Moştenitoarea unei averi colosale, în vârstă de 35 de ani, a dispărut la începutul anului împreună cu iubitul, un bărbat care a stat 20 de ani în închisoare pentru viol. Femeia era însărcinată în ultimul trimestru la momentul fugii, iar, în urmă cu doar câteva zile, a fost găsită fără copil. Aristocrata refuză să dezvăluie anchetatorilor ce s-a întâmplat cu bebeluşul.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 20:27

Vezi și

Pe 5 ianuarie, Constance Martin, fiica unui dintre cei mai îndrăgiţi angajaţi ai Reginei Elisabeta şi moştenitoarea unei averi de peste o sută de milioane de lire sterline, fuge împreună cu partenerul ei , Mark Gordon, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul a fost închis timp de douăzeci de ani în Statele Unite pentru viol. Cei doi abandonează maşina pe o stradă din nordul Angliei şi dispar fără urmă. În acel moment, Constance era însărcinată în ultimul trimestru, iar tatăl tinerei îi transmite un mesaj sfâşietor.

Napier Marten, tatăl lui Constance: Îţi sunt alături, așa cum am fost întotdeauna, şi aşa cum este întreaga familie, şi voi face tot ce este necesar pentru ca tu să te întorci în siguranţă.

Câteva zile mai târziu, milionara de viţă nobilă şi iubitul infractor sunt surprinşi de camere de supraveghere, undeva în sudul Angliei. Cei doi ies un magazin din care și-au cumpărat un cort. Anchetatorii stabilesc că femeia nu mai este însărcinată, iar copilul nu apare alături de părinţi. Din acel moment, autorităţile încep căutarea bebeluşului.

Lewis Basford, poliţia metropolitană: De-a lungul acestei investigaţii, prioritatea noastră a fost găsirea bebeluşului.

Pe acelaşi subiect

După 50 de zile fără nicio informaţie despre soarta celor trei, Constance şi Mark sunt văzuţi în Brighton. Mai multe echipaje sunt trimise imediat, iar cei doi au fost reţinuţi. Bebeluşul este însă în continuare de negăsit, iar părinţii refuză să spună ce s-a întâmplat cu el. Poliția a găsit dovezi care arată că micuțul s-a născut pe bancheta din spate a mașinii, însă informaţiile se opresc aici.

Lewis Basford, poliţia metropolitană: Acum trebuie să luăm în considerare că bebeluşul a fost rănit. Pot să confirm acum că au fost arestaţi în urma suspiciunii de omucidere prin neglijenţă agravantă.

Cazul rămâne un mister

Nimeni nu înţelege de ce a încercat Constance să se facă nevăzută. Rudele şi prietenii povestesc că tânăra a avut o copilărie fără griji, dar s-a îndepărtat de ei din momentul în care l-a cunoscut pe iubitul infractor. A crescut într-unul dintre cele mai frumoase conace georgiene din Anglia, decor pentru adaptarea cinematografică, din 1996, a romanului "Emma", scris de Jane Austen.

Bunica tinerei a fost precum o fiică pentru Regina Elisabeta a II-a și parteneră de joacă a prințesei Margareta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Viață de telenovelă pentru o aristocrată, apropiată familiei regale din UK: S-a îndrăgostit de un violator și a ajuns să fie acuzată că și-a ucis copilul