Antena Meniu Search
x

Foto Un bebeluș de 4 luni, găsit mort într-o casă din Brașov. Este al doilea copil care moare în condiții suspecte în aceeași familie

Un bebeluș de patru luni a fost găsit mort, într-o locuință insalubră din localitatea Victoria, județul Brașov. Este al doilea copil nou-născut care a murit în condiții suspecte, în sânul aceleiași familii, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

de Monica Palade

la 28.02.2023, 19:28

Deocamdată nu se cunosc cauzele morții. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Din primele informații, părinții au sunat la 112 în jurul orei 6.00 pentru a cere ajutor, dar asistenții medicali de la Ambulanță n-au putut decât să constate decesul micuțului..

Găsit mort la doar 4 luni

Au sosit la fața locului și polițiștii din localitate pentru a afla împrejurările în care a survenit moartea bebelușului. Această familie locuiește în Victoria, pe strada Aleea Uzinei, în condiții insalubre. Așa cum explică primarul Camelia Bertea, familiile locuiesc ilegal în acea zonă.

,,Acolo sunt grădini nicidecum locuințe. Am început să demolăm din construcțiile ilegale de pe strada Aleea Uzinei. Probabil că acele familii nici nu sunt cetățeni ai orașului și s-au stabilit fără forme legale în grădin”, a declarat Camelia Bertea, primarul orașului, pentru Monitorul de Făgăraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Evenimente » Un bebeluș de 4 luni, găsit mort într-o casă din Brașov. Este al doilea copil care moare în condiții suspecte în aceeași familie