Antena Meniu Search
x

Video Atac multiplu cu rachete balistice, în Irak. Oficialii ţării acuză Iranul / Consulatul SUA din Erbil ar fi fost ţinta principală

Noapte de foc în Irak. Oficialii de securitate ai ţării au anunţat că cel puţin 6 rachete balistice au fost lansate, noaptea trecută, din Iran. Atacul ar fi vizat Consulatul SUA din Erbil, capitala regiunii Kurdistan din nordul Irakului, şi nu au fost înregistrate victime. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 12:01

Atac cu rachete balistice în Irak
Atac cu rachete balistice în Irak - Twitter / Profimedia

Mai multe rachete au căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Erbil, capitala regiunii Kurdistan, în nordul Irakului, anunţă presă internaţională. Atacul ar fi vizat Consulatul SUA şi ar fi venit din Iran.

Potrivit Deutsche Welle, care citează informaţii oferite de Ministrul Sănătăţii din Kurdistan postului naţional de televiziune, nu au fost înregistrate victime în urma exploziilor.

Atacul cu rachete balistice ar fi vizat Consulatul SUA

Oficiali de securitate din Irak afirmă că au fost trase cel puţin şase rachete către Consulatul SUA din Erbil, mai multe dintre proiectile lovind clădirea. Unul dintre oficiali susţine că rachetele balistice au fost trase din Iran.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu câteva zile, un atac al Israelului în apropierea capitalei Siriei, Damasc, a dus la moartea a doi membri ai Gărzii Revoluţionare din Iran, relatează news.ro.

Rachete balistice în Erbil. Imagini cu atacul din Irak

NEXTA a relatat că s-au auzit mai multe explozii, iar sirenele au pornit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Atac multiplu cu rachete balistice, în Irak. Oficialii ţării acuză Iranul / Consulatul SUA din Erbil ar fi fost ţinta principală