Antena Meniu Search
x

VIDEO. Momentul în care un bărbat înarmat e împuşcat mortal de poliţişti. Clipe de teroare în Gara de Nord din Paris

Haos luni dimineaţă, în Gara de Nord din Paris. Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţiştii francezi, după ce acesta i-ar fi ameninţat pe oamenii legii cu un cuţit. Doi ofiţeri au fost, la rândul lor, răniţi, a declarat ministrul de Interne Gerald Darmanin.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 11:26

- Captură video Twitter

Luni dimineaţă, Gara de Nord din Paris a devenit scena unui adevărat film de acţiune: poliţiştii francezi au împuşcat mortal un individ agresiv, care îi ameninţase pe oamenii legii cu cuţitul. Ministrul de Interne Gerald Darmanin a declarat pe Twitter că incidentul a avut loc în jurul orei 7:00, iar poliţiştii au acţionat în legitimă apărare, întrucât victima reprezenta un pericol pentru ei şi siguranţa cetăţenilor.

Bărbatul a murit pe loc, împuşcat de poliţiştii francezi

Ministrul francez al Transporturilor, Jean-Baptiste Djebarri, a confirmat ulterior că bărbatul a murit pe loc, iar doi ofiţeri de poliţie au suferit răni uşoare. O sursă familiarizată cu ancheta a declarat pentru Euronews că individul ucis avea asupra sa un cuţit cu lama de 30 de centimetri. Mai multe detalii despre caz urmează să fie dezvăluite în cursul zilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Momentul în care un bărbat înarmat e împuşcat mortal de poliţişti. Clipe de teroare în Gara de Nord din Paris