Antena Meniu Search
x

VIDEO. „Tati, să nu cazi!”. Momente de panică pentru doi copii, după ce tatăl lor a "pescuit" un rechin, în Florida

Un bărbat curajos din Florida, care se afla pe o barcă, alături de familia lui este apreciat pentru curajul său, după ce a reuşit să elibereze un rechin pe care îl agăţaşe în frânghie. Întreaga scenă s-a petrecut sub privirile copiilor.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.08.2021, 09:49

Un bărbat curajos a eliberat din frânghie un rechin
Un bărbat curajos a eliberat din frânghie un rechin - Captură Video

David Torres era însoţit pe barcă de soţia lui, Kelly Lorusso şi de cei doi copii alături de care plecase într-o excursie în regiunea Apalachicola. În timp ce se plimbau pe apă, un navigator din apropiere i-a alertat că un rechin se apropie de barca lor. La puţin timp, David a observat că fiara era prinsă într-o frânghie, iar într-un moment de curaj, fără a ţine cont de pericolul la care se expune, băratul a eliberat rechinul, sub privirile îngrozite ale copiilor care îi atrăgeau atenţia pentru a nu cădea. "Am observat când înota pe lângă noi, apoi am observat că s-a încurcat într-o frânghie”, a povestit bărbatul. Uimiţi de curajul tatălui, cei doi copii au împietrit şi îl implorau pe bărbat să fie atent pentru a nu aluneca. "Tati, să nu cazi", au spus cei mici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a folosit o undiţă pentru a agăţa coarda şi a început să o tragă din ce în ce mai aproape de barca lor pentru a putea elibera rechinul. Americanul a mărturisit că frânghia era strâns legată de corpul rechinului care a început să se zbată din ce în ce mai tare pentru a se elibera. Imediat după, bărbatul a folosit un cuţit pentru a putea tăia frânghia, astfel încât să elibereze peştele.

Videoclipul postat pe reţelele de socializare a strâns aproape 150.000 de vizualizări şi mii de comentarii de la oameni, inclusiv de la cei aflaţi pe o barcă din apropiere care i-au avertizat iniţial de apariţia rechinului.  "Suntem oamenii din cealaltă barcă, cei care au văzut rechinul! Motorul nostru l-a speriat şi l-a făcut mai agitată. Uimitor!", a comentat un bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO. „Tati, să nu cazi!”. Momente de panică pentru doi copii, după ce tatăl lor a "pescuit" un rechin, în Florida