Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Putin a recunoscut că a avut reacții minore după vaccinare. Președintele rus a renunțat pentru scurt timp la sport

Vladimir Putin a recunoscut că a simţit o uşoară reacţie, după ce a fost vaccinat anti-Covid marţea trecută. El a adăugat că, timp de trei zile după imunizare, a renunţat la orice sport, dar nu şi la obiceiul băilor în contrast, fierbinte şi apoi rece.

de Redactia Observator

la 29.03.2021, 09:52

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Președintele Rusiei a declarat că a experimentat efecte secundare minore ale vaccinului împotriva coronavirusului după ce a primit marți prima doză, a informat agenția de știri Interfax.

„M-am trezit a doua zi după vaccinare și mi s-a părut că simt o ușoară durere musculară. Am luat un termometru ... temperatura mea era normală ”, a declarat Vladimir Putin pentru postul de stat Rossiya 1, potrivit Reuters.

Putin a susţinut că nu ştie care din cele trei vaccinuri ruseşti i-a fost administrat şi le consideră pe toate la fel de eficiente. Le-a recomandat tuturor cetăţenilor să se vaccineze şi a apreciat că, în acest fel, la sfârşitul verii Rusia va ajunge la "imunitatea de masă" şi va putea ridica restricţiile.

Rusia a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului în luna decembrie 2020. De la debutul cmpaniei și până în prezent, aproximativ 4,3 milioane de ruși au primit cele două doze de vaccin.

Rusia a înregistrat până în prezent peste 4,5 milioane de infecții cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin a recunoscut că a avut reacții minore după vaccinare. Președintele rus a renunțat pentru scurt timp la sport