Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin, anunţ triumfător la întâlnirea cu Lukaşenko: "Contraofensiva Ucrainei a eşuat"

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a avut, duminică, o întâlnire cu Alexander Lukaşenko, liderul din Belarus, ocazie cu care a făcut mai multe anunţuri tranşante.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 14:01

Lukaşenko este principalul aliat al lui Vladimir Putin
Lukaşenko este principalul aliat al lui Vladimir Putin - Profimedia
  • Rusia şi Ucraina se află într-un conflict armat de mai mult de un an.

Vladimir Putin şi Alexander Lukaşenko s-au întâlnit în Rusia, la Sankt Petersburg, în special pentru a analiza situaţia de pe frontul din Ucraina, ştiut fiind faptul că Lukaşenko este principalul aliat al lui Putin.

Conform news.ro, Lukaşenko ar fi spus la un moment dat că "nu există o contraofensivă a Ucrainei". Vladimir Putin nu a ezitat să-l "corecteze" pe Lukaşenko şi să anunţe, triumfător, că "există o contraofensivă a Ucrainei, dar contraofensiva Ucrainei a eşuat".

Specialiştii susţin că Ucraina a început o contraofensivă în luna iunie, dar că în urma acesteia a obţinut doar mici câştiguri teritoriale. Pe de altă parte, generalul american Mark Milley îl contrazice pe Vladimir Putin şi spune că această contraofensivă a Ucrainei nu poate fi catalogată drept un eşec. 

Totuşi, generalul american recunoaşte că specialiştii de peste Ocean se aşteaptă ca această contraofensivă a Ucrainei să fie lungă, dură şi sângeroasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin, anunţ triumfător la întâlnirea cu Lukaşenko: "Contraofensiva Ucrainei a eşuat"