Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin le promite rușilor o săptămână de concediu plătit pentru a limita răspândirea coronavirusului

Preşedintele rus Vladimir Putin a dispus miercuri o săptămână de concediu plătit pentru toţi cetăţenii între 30 octombrie şi 7 noiembrie pentru a încerca limitarea valului epidemic de COVID-19 în Rusia, relatează AFP şi Reuters.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 16:41

Vladimir Putin, președintele Rusiei
Vladimir Putin, președintele Rusiei - Shutterstock

"Bineînţeles, susţin propunerea de a declara perioada dintre 30 octombrie şi 7 noiembrie ca nelucrătoare", a declarat Putin, care face un apel către ruşi să se vaccineze: "Vă rog, fiţi responsabili".

Şeful statului rus a făcut aceste declaraţii la o întâlnire televizată cu oficiali ai guvernului, precizând că perioada de zile nelucrătoare ar putea începe mai devreme sau ar putea fi prelungită în anumite regiuni.

Autorităţile din întreaga Rusiei au încercat să ia măsuri pentru a limita răspândirea COVID-19, ceea ce reflectă un sentiment tot mai acut de urgenţă în contextul în care oamenii sunt foarte reticenţi să se inoculeze cu vaccinul rusesc Sputnik V, scrie Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin le promite rușilor o săptămână de concediu plătit pentru a limita răspândirea coronavirusului