Antena Meniu Search
x

Foto Zeci de câini au fost salvați de la o fermă din Australia. Animalele au avut nevoie de asistență medicală

Zeci de câini au fost salvaţi de către reprezentanţii unei organizații de caritate din Australia care promovează bunăstarea animalelor. Se pare că necuvântătoarele au fost ţinute în condiţii improprii. Căţeii au primit adăpost şi tratament de specialitate. O anchetă este în curs de desfăşurare.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.02.2021, 13:17

Animalele au avut nevoie de tratament de specialitate
Zeci de câini au fost salvați de către inspectorii de la RSCPA NSW - RSCPA NSW
  • Căţei salvaţi de la o fermă din Australia
  • O persoană este cercetată pentru cruzime împotriva animalelor

Zeci de câini care ar fi fost supuși cruzimii și care au avut nevoie de tratament medical urgent au fost salvați. Inspectorii de la RSCPA NSW, o organizație de caritate non-profit din Australia care promovează bunăstarea animalelor, au luat cu asalt o fermă, miercuri, în urma rapoartelor despre presupusa cruzime asupra animalelor.

Alți șase inspectori, dintre care doi veterinari RSCPA NSW și doi ofițeri însărcinaţi cu transportul necuvântătoarelor au participat pentru a ajuta la evaluarea animalelor. În cele din urmă, au luat 79 de câini, printre care şi pui. 

Animalele au primit îngrijire şi adăpost

Animalele au fost luate în îngrijire la spitalele veterinare RSCPA, joi, unde vor avea parte de tratament de specialitate, potrivit dailymail.co.uk.

Deputatul Partidului Justiției Animalelor, Emma Hurst, a cerut ca ferma de cățeluși să fie făcută ilegală în New South Wales, după interdicția din Victoria.

''O fermă de pui implică creșterea intensivă a câinilor pentru a furniza industriei comerțului animale de companie. Guvernul NSW nu a reușit să scoată în afara legii această industrie ticăloasă. Deși rămâne legal, câinii din această industrie vor continua să sufere. Mi-aș dori să fie un caz unic, dar mulți crescători de cățeluși sunt acuzați de infracțiuni de cruzime împotriva animalelor'', a spus ea.

Inspectorii continuă investigațiile, o anchetă fiind deschisă în acest caz. Aceștia vor lua o decizie dacă vor pune sub acuzare o persoană, în termen de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Zeci de câini au fost salvați de la o fermă din Australia. Animalele au avut nevoie de asistență medicală