Update

Zeci de români au rămas blocaţi pe un aeroport din Elveţia după ce avionul a lovit cu aripa o scară mobilă

De Redactia Observator.
Publicat: 20.07.2021, 21:14.
Actualizat: 21.07.2021, 13:39

Zeci de români au rămas în Elveţia mai mult decât îşi doreau! Avionul care urma să îi aducă la Cluj a lovit cu aripa o scară mobilă.

Incidentul s-a produs chiar înainte de decolare. Pasagerii au fost debarcaţi şi anunţaţi că vor ajunge abia miercuri după amiază la destinaţie, cu un alt avion. Peste noapte vor rămâne la un hotel, iar compania aeriană va suporta toate costurile.

Precizarea Wizz Air: "Zborul Wizz Air W6 3372 de la Basel-Mulhouse-Freiburg la Cluj-Napoca de astăzi, 20 iulie, este reprogramat mâine, 21 iulie, deoarece aeronava care efectua acest zbor a necesitat o verificare tehnică neprevăzută din cauza unui incident care s-a întâmplat la sol. Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit cazare, reprogramare gratuită, rambursarea banilor achitați sau rambursarea a 120% sub formă de WIZZ credit pentru alte călătorii. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastra principală"

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: