Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 80 de copii care veneau de la mare, rămaşi blocaţi în gara Arad, fără bani, apă sau mâncare. Câţiva oameni cu suflet mare i-au ajutat să ajungă acasă

Căldura de afară e şi în trenurile noastre. Care mai mult stau, decât merg, în aceste zile. Zeci de călători ai unui tren CFR cu ruta Sibiu - Vâlcea au rămas blocaţi cu orele pe câmp. 

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 15:33

O telespectatoare ne-a trimis pe Fii Observator imaginile cu oamenii disperaţi, cu atât mai mult cu cât, după ce a pornit din loc, trenul s-a oprit din nou, după câteva staţii. 

În Arad, într-o situaţie şi mai grea s-au aflat 80 de copii din familii nevoiaşe, care se întorceau din vacanţa de la mare. Ei au rămas blocaţi în gara Arad, pentru că trenul de Constanţa a întârziat, iar ei au pierdut legătura cu garnitura care i-ar fi dus spre casă. După un apel umanitar, pe reţelele sociale, voluntarii le-au adus apă şi mâncare. În plus, au strâns şi banii necesari biletelor, pentru următorul tren.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Fii Observator » 80 de copii care veneau de la mare, rămaşi blocaţi în gara Arad, fără bani, apă sau mâncare. Câţiva oameni cu suflet mare i-au ajutat să ajungă acasă