Antena Meniu Search
x

Video A murit de Paşte pe trecerea de cale ferată, după ce utilitara pe care o conducea a fost lovită de tren, în Sibiu

Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 38 de ani din Alba, chiar în ziua de Paşte. Autoutilitara pe care o conducea a fost lovită în plin de tren la o trecere de cale ferată, dintre Ruși și Șeica Mare, Sibiu, după ce şoferul a forţat trecerea pe culoarea roşie.

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 15:58

Vezi și

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Imaginile ne-au fost furnizate pe platforma Fii Observator.

Ce spun poliţiştii

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Alba, singur în auto, nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș. Autovehiculul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Din păcate, conducătorul auto a decedat în urma impactului. Pasagerii din tren și mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Cluj, nu au suferit vătămări corporale”, spune IPJ Sibiu.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Fii Observator » A murit de Paşte pe trecerea de cale ferată, după ce utilitara pe care o conducea a fost lovită de tren, în Sibiu