Antena Meniu Search
x

Foto A rămas fără toate roţile de la maşină după ce a tras pe dreapta: "Cine o furat să le aduca înapoi"

O femeie a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. În momentul în care a ajuns la maşină a constatat că a rămas fără toate cele patru roţi. Acum femeia vrea să îi găsească pe hoţi. 

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 14:53

O femeie din Bistriţa-Năsăud s-a trezit că hoţii i-au furat roţile de la maşină
O femeie din Bistriţa-Năsăud s-a trezit că hoţii i-au furat roţile de la maşină - Fii Observator

Incidentul a avut loc în comuna bistriţeană Rebrişoara. Proprietara s-a trezit că peste noapte i-au fost furate roţile de la maşină. Acum femeia vrea să îi găsească pe hoţi. 

Proprietara maşinii via Fii Observator: Mi-au furat toate cele patru roți de la mașină. Am lăsat maşina în parcare și am mers la părinți, la vreo 1 km la distanță. A doua zi când am vrut să merg cu ei la medic am văzut că nu mai erau roţile. Maşina era suspendată pe mai multe cărămizi, iar roţile lipseau. Aş dori ca cine o furat să le aducă înapoi sau să îmi dea bani să cumpăr altele. Mașina o folosesc ca să îmi duc părinţii bolnavi la medic, copii la şcoală. 

Oamenii spun că în zona respectivă au avut loc mai multe furturi în ultima perioadă, iar oamenii legii ar trebui să intensifice patrulele în timpul nopţii. 

Proprietara maşinii via Fii Observator: Am am fost la politie şi suspectam pe cineva. Au fost mai multe furturi aici. 

- material realizat pe baza informaţiilor primite pe Fii Observator - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » A rămas fără toate roţile de la maşină după ce a tras pe dreapta: "Cine o furat să le aduca înapoi"