Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav în apropiere de Buzău. O maşină s-a răsturnat în şanţ în urma unei depăşiri periculoase

Un accident grav a avut loc în apropiere de Buzău. O maşină s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ în urma unei depăşiri periculoase. 

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 18:51

Maşina s-a răsturnat în apropiere de localitatea Gălbinaşi din Buzău. Potrivit martorilor care au trimis imaginile pe Fii Observator, şoferul autoturismului ar fi încercat o depăşire periculoasă şi a ajuns în şanţ. Din fericire, nu au fost victime, şoferul maşinii s-a ales doar cu o sperietură pe măsură. 

Martor via Fii Observator: Accident destul de grav, dar nu a murit nimeni. A scăpat cu viață. A avut loc în Gălbinaşi, Buzău. A făcut o depășire şi a ajuns acolo. 

Incidentul vine după ce la sfărşitul lunii aprilie, un bărbat a murit în urma unui accident produs tot pe DN 2B, în zona localităţii Gălbinaşi. 

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de către un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova", a transmis IPJ Buzău într-un comunicat al .

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » Accident grav în apropiere de Buzău. O maşină s-a răsturnat în şanţ în urma unei depăşiri periculoase