Antena Meniu Search
x

Video Accident groaznic în Braşov. O persoană încarcerată, după ce maşina în care se afla s-a izbit cu viteză de un stâlp de electricitate

Accident grav chiar în noaptea de Crăciun în Braşov! O persoană a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla s-a izbit cu viteză de un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 08:19

Vezi și

Impactul a fost atât de violent încât victima a rămas încarcerată. Pericolul era uriaş, pentru că în orice moment putea izbucni un incendiu. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, o ambulanţă SMURD, dar şi o echipă de la descarcerare.

În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum salvatorii se chinuie minute bune să extragă persoana rănită din autoturism. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Accident groaznic în Braşov. O persoană încarcerată, după ce maşina în care se afla s-a izbit cu viteză de un stâlp de electricitate