Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident înfiorător pe Centura Bacăului. Un șofer a murit pe loc, după ce a intrat pe contrasens și s-a înfipt într-o betonieră

Accident mortal pe centura municipiului Bacău. Un şofer a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal cu maşina de o autobetonieră care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 08:53

Ieri, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină pe centura ocolitoare a municipiului, în urma unui apel primit la 112, care anunța producerea unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și o autobetonieră. Din primele informații, se pare că șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autobetonieră care circula regulamentar.

Accident pe Centura Bacăului. Un șofer a murit pe loc

În urma impactului violent, autoturismul s-a făcut praf, iar şoferul a murit pe loc. 

Vezi și

Conducătorul camionului a fost transportat de urgenţă la spital pentru mai multe investigaţii medicale. În continuare poliţiştii fac cercetări pentru a vedea cum s-a petrecut mai exact totul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Fii Observator » Accident înfiorător pe Centura Bacăului. Un șofer a murit pe loc, după ce a intrat pe contrasens și s-a înfipt într-o betonieră