Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă din Ialomiţă, bătută de alte trei fete: ”Nu mai pot! Te rog eu, lasă-mă! Gata, mi-am luat bătaie destul!”

Scene de groază au fost surprinse în comuna Andrăşeşti, din judeţul Ialomiţa. O fată de 14 ani a fost snopită în bătaie de alte trei adolescente, din cauza geloziei.

de Mihaela Uretu

la 12.08.2021, 17:43

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Scene de o violenţă rară în care sunt implicaţi adolescenţi şochează din nou. De data aceasta, protagoniste sunt 4 fete din comuna Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa. Martori au fost mai mulţi adolescenţi care s-au amuzat pe seama fetei, deloc impresionaţi de rugăminţile ei. Unul dintre ei a filmat scenele înjositoare şi a postat imaginile pe un grup.

"Nu mai pot! Te rog eu, lasă-mă! Gata, că mi-am luat bătaie destul!", aşa cere îndurerare adolescenta de 14 ani.  Agresoarea continuă să o lovească fără milă. Nu se opreşte nici când victima chircită de durere cere îndurare. 

Martor via Fii Observator: Uitați ce se întâmplă în judetul Ialomița, comuna Andrăşeşti. 3 fete au bătut o fată de 14 pe o stradă întunecată. Fata a fost bătută acum o săptămână pentru că era geloasă pe ea. 

Scene violente au fost surprinse în această săptămână şi într-un sat din Vaslui, acolo unde un bătran a  fost umilit şi legat de un copac de către un grup de cinci tineri. Cei cinci tineri, printre care şi un minor, au fost audiaţi la Poliţia Huşi şi lăsaţi să plece acasă. Pentru fapta lor, riscă între 1 şi 7 ani de închisoare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Adolescentă din Ialomiţă, bătută de alte trei fete: ”Nu mai pot! Te rog eu, lasă-mă! Gata, mi-am luat bătaie destul!”