Antena Meniu Search
x

Video Tinerii care au legat cu bandă adezivă un bătrân, în Vaslui, lăsați în libertate. Localnicii le iau apărarea: "Au băut acolo câte o bere şi s-au jucat"

Cinci tineri au fost lăsaţi liberi după ce au sechestrat şi umilit un om. L-au legat cu bandă adezivă şi l-au filmat. Aşa au înţeles ei să se amuze, iar oamenii din satul vasluian în care s-a întâmplat totul par să îi compătimească mai mult pe agresori, decât pe victimă. 

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 10:10

Vezi și

Înfăşurat în bandă izolatoare de un copac, bărbatul îndură neputincios umilinţe şi jigniri greu de imaginat. Nici să ceară ajutor nu poate. Agresorii îi acoperă gura cu bandă adezivă. S-a întâmplat la barul din Plotoneşti, Vaslui. "Băieţii s-au jucat. Au băut acolo toţi câte o bere şi s-au jucat", apreciază o localnică.

"Joaca" sinistră a durat câteva minute. Tinerii au pus imaginile pe internet, mândri de cruzimea lor. Iar oamenii din sat par chiar înţelegători.

Unii localnici nu văm nimic greșit în a umili un bătrân

Reporter: Băieţii au greşit?

Pe acelaşi subiect

Localnică: Eu cred că nu. Greşeala tot la el e. O merita. Are un vocabular foarte...

Localnic: Nu trebuiau să facă așa ceva. Dar dacă el a vorbit vulgar. La nervi, știți cum e. 

Rudă a bărbatului: Nu trebuie să îţi baţi joc de un om, beat cum e, îl laşi în pace. 

Tot în Vaslui, în urmă cu şapte ani, şapte tineri au violat şi chinuit o elevă câteva ore. Şi atunci, agresorii au fost apăraţi de comunitate. Psihologii spun că astfel de indivizi nu fac decât să reproducă ce au văzut acasă.

Keren Rosner, psihoterapeut: Aceste persoane fac din lipsa de compasiune şi din cruzime o sursă de plăcere şi de amuzament. În forma asta se simt puternici, transpun ceea ce au trăit cândva în viaţa lor. 

Cei cinci tineri, printre care şi un minor, au fost audiaţi la Poliţia Huşi şi lăsaţi să plece acasă. Pentru fapta lor, riscă între 1 şi 7 ani de închisoare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Tinerii care au legat cu bandă adezivă un bătrân, în Vaslui, lăsați în libertate. Localnicii le iau apărarea: "Au băut acolo câte o bere şi s-au jucat"