Antena Meniu Search
x

Galerie foto Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier în București. Mașina cântăreței a fost lovită de un șofer de 20 de ani din Ucraina

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier la intersecția străzii Sibiu cu Bd. Timișoara.

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 16:39

Un șofer de 20 de ani din Ucraina a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în mașina condusă de cântăreață. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar mașinile au fost avariate, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. Imaginile ne-au fost trimise de un utilizator pe platforma Fii Observator.

Ce spun polițiștii

La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, in barbat, nascut la data de 23.08.2000, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier în București. Mașina cântăreței a fost lovită de un șofer de 20 de ani din Ucraina