Antena Meniu Search
x

Video Apariţie neaşteptată în Crângaşi, Bucureşti. "S-ar putea sa se ascundă în subsolul unui bloc"

Apariţie neaşteptată printre blocuri, în Crângaşi, dar care în ultima vreme pare că a devenit un obicei. Un bărbat care îşi scosese câinele la primele ore, a avut parte de o imagine mai puţin întâlnită în Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 21:56

Mai precis, a dat peste o vulpe, care părea să îşi ia micul dejun. Imaginile ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

"Azi dimineață în Crângaşi pe Pădureni, o vulpe. Da, eram cu cățelul afară. Azi dimineață am văzut-o prima oară. S-ar putea să se ascundă în subsolul unui bloc. Am vrut să o filmez mai de aproape şi a dispărut. Pe la 6 dimineața am văzut-o", ne-a spus cititorul

În urmă cu ceva timp, un mistreţ a fost surprins în timp ce se plimba nestingherit pe un trotuar din nordul Bucureştiului. Un şofer a suprins animalul care se afla pe un trotuar din nordul Capitalei. Nici maşinile care treceau pe lângă acesta şi nici strigătele oamenilor nu l-au deranjat. Iar alţii au imortalizat momentele în care o vulpe trece strada pe trecerea de pietoni, iar alta alerga prin faţa Primăriei Sectorului 2.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Apariţie neaşteptată în Crângaşi, Bucureşti. "S-ar putea sa se ascundă în subsolul unui bloc"