Antena Meniu Search
x

Video Gestul oribil al unui bărbat din Teleorman: Şi-a legat câinele de maşină şi l-a târât kilometri întregi pe şosea

Un câine a fost legat de o mașină și târât mai mulți kilometri, în Teleorman. Incidentul a fost semnalat pe Fii Observator. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul animalului şi l-au amendat.

de Mihaela Uretu

la 22.04.2021, 16:05

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţa în localitatea teleormăneană Crângeni. Bărbatul a dat dovadă de inconştienţă şi în acelaşi timp de o cruzime fără margini. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum un copil stă în portbagajul unei maşini și trage după el un câine, care era legat cu o sfoară. Potrivit celui care a trimis aceste imagini, bietul animal a fost tărăt pe şosea o distanţă destul de mare.

Martor: Eram întâmplător prin zonă, mă îndreptăm către o localitate învecinată. În primă fază am văzut copilul în portbagaj, lucru care m-a șocat foarte tare. Ulterior am văzut și ca trăgea după mașina un animal legat de un bâţ sau de o sfoară. 

După ce au apărut în spațiul public, imaginile revoltătoare cu bietul animal au ajuns şi în atenția polițiștilor.  Astfel, bărbatul s-a ales cu amendă. 

"Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini foto/video în care este reclamată maltratarea unui cățel, precum și transportarea unui minor în portbagajul unui autoturism, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt. De asemenea, conducătorul auto va fi sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.", au informat reprezentanţii IPJ Teleorman. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Gestul oribil al unui bărbat din Teleorman: Şi-a legat câinele de maşină şi l-a târât kilometri întregi pe şosea