Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Dej, filmat în timp ce se aruncă într-un lac îngheţat pentru a salva un căţel

Gest eroic al unui bărbat din Dej. Acesta a salvat un căţel de la înec, după ce patrupedul a ajuns în apele îngheţate ale unui lac. În imaginile trimise pe Fii Observator se poate vedea cum tânărul se dezbracă şi se aruncă în lacul îngheţat, în încercarea de a salva câinele.

de Mihaela Uretu

la 03.03.2021, 18:24

Căţelul a fost salvat din apele îngheţate ale unui lac din Dej Vezi și
  • Un căţel a fost salvat dintr-un lac îngheţat
  • Incidentul a avut loc în Dej

Potrivit persoanei din Dej care ne-a trimis imaginile, o femeie împreună cu copilul şi un câine se plimbau pe lângă lac. La un moment dat, patrupedul sare în lacul înghețat și nu mai poate ieși.

Tânărul încearcă să salveze patrupedul, prima dată cu o sfoară, iar când încercarea de salvare nu dă rezultate, se dezbracă de haine și se aruncă în lac de unde scoate câinele, aproape înghețat.

Deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, căţelul a avut încredere în bărbatul care a coborât pentru a-l scoate din apă. Omul a reuşit să ajungă la patruped, a spart gheaţa din jurul câinelui şi l-a adus în siguranţa la mal. 

Din fericire, patrupedul nu a avut de suferit în urma acestui incident. În schimb, bărbatul şi-a pierdut telefonul în lac. Ba mai mult, potrivit cititorului care ne-a trimis aceste imagini, stăpână câinelui şi-a luat patrupedul şi a plecat fără să îi mulţumească salvatorului. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Tânăr din Dej, filmat în timp ce se aruncă într-un lac îngheţat pentru a salva un căţel