Antena Meniu Search
x

Un câine a fost lovit de o maşină care făcea drifturi în Baia Mare. Bărbatul este acum căutat de poliţişti

Un câine a fost lovit de către conducătorul unei mașini, în timp ce șoferul făcea drifturi în curtea unei societăți comerciale. Incidentul a avut loc în municipiul Baia Mare și a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile ne-au fost transmise pe Fii Observator.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 12.02.2021, 09:25

Câine lovit de o maşină în Baia Mare Vezi și
  • Câine lovit de o maşină care făcea drifturi
  • Poliţiştii îl caută acum pe şofer
  • Imaginile şi informaţiile au fost transmise pe Fii Observator

Nero a fost grav rănit de către un şofer care își testa mașina în incinta unei societăți private. Momentul, surprins de camerele de supraveghere, arată cum conducătorul auto a lovit patrupedul în timp ce făcea drifturi.

Fără să îi pese de ce a făcut, acesta a ieșit liniștit din curte și și-a continuat traseul.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiei

Cazul a fost preluat de Poliția animalelor din cadrul Poliției Locale Baia Mare. Patrupedul a fost dus la un cabinet veterinar pentru consult de specialitate.

Dorin Pop - doctor Poliția Locală Baia Mare: "În urma unei sesizări sosite prin dispeceratul Poliţiei Locale, reprezentanţii Poliţiei Animalelor s-au deplasat la faţa locului unde au găsit un câine accidentat de un autoturism. A fost preluat şi dus la un cabinet veterinar pentru un consult de specialitate. În urma consultației a rezultat faptul că nu prezintă leziuni incompatibile cu viața, conform celor relatate de către medicul veterinar."

Polițiștii locali i-au sesizat și pe oamenii legii, iar acum aceștia fac verificări pentru identificarea șoferului.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Un câine a fost lovit de o maşină care făcea drifturi în Baia Mare. Bărbatul este acum căutat de poliţişti