Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ce a mai rămas... volanul, roţile şi motorul". Bucureştenii se trezesc cu maşinile făcute praf din cauza arborilor bătrâni care cad din senin

Atenţie, cad copacii în Capitală! Astăzi, mai mulţi bucureşteni s-au trezit cu maşinile distruse, după ce arbori bătrâni şi uscaţi s-au desprins din senin din rădăcini. Oamenii se plâng că au făcut mai multe solicitări  către administraţiile domeniului public, numai că nimeni n-a luat măsuri.

de Mădălina Chiţac

la 07.08.2022 , 19:40

Sunt fotografii surprinse în această dimineaţă în sectorul 5 al Capitalei. Acolo, un copac putred a căzut şi a făcut praf o maşină. "Uşile nu se mai deschid! Se vede că sunt deformate! Stâlpii, ambii sunt deformaţi, plafonul e deformat. Ce a mai rămas...volanul, transmisia, roţile şi motorul", spune proprietarul maşinii. Copacul ar fi trebuit tăiat de mult timp, numai că... "Au fost făcute sesizări. Dar ce spun cei de la primăria sector 5...sunt legaţi de primăria capitalei, care trebuie să dea acordul final. Dacă dânşii şi-ar fi făcut treaba, s-ar fi lăsat cu amenzi. Şi amenzile sunt destul de mari. Şi atunci fiecare se acoperă în spatele legii", a declarat Lucian Dumitrescu, păgubit.

Nicuşor Dan a anunţat că toaletarea arborilor din Bucureşti se va face doar cu aprobarea sa

Aşa că acum bărbatul s-a ales cu o pagubă de aproximativ trei mii de euro pe care nu ştie când o va recupera. "Mi-au spus să mă prezint mâine la primărie cu documentele care mi le va da poliţia. Să deschidă un dosar de daună. Dauna e cam daună totală. Maşina asta nu mai poate fi utilizată. A fost fracţiune de secundă. Vă daţi seama. Puteam să fiu în maşină", a declarat Lucian Dumitrescu, păgubit.

Vezi și

Alt sector, acelaşi scenariu. În zona Postăvaru din Sectorul 3, două maşini au fost distruse. Şi aici localnicii au făcut sesizări către ADP. În urmă cu trei luni, primarul Capitalei a anunţat că toaletarea arborilor din Bucureşti se va face doar cu aprobarea sa, pentru a salva din spaţiul verde. Reprezentanţii celor două ADP uri de sector nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Fii Observator » "Ce a mai rămas... volanul, roţile şi motorul". Bucureştenii se trezesc cu maşinile făcute praf din cauza arborilor bătrâni care cad din senin