Antena Meniu Search
x

Video Ciocnire violentă între o maşină şi un TIR încărcat cu autoturisme, în Vâlcea. O femeie şi un copil de 7 ani, încarceraţi

Accident grav pe DN7, luni dimineaţă, în localitatea Seaca din judeţul Vâlcea. Un autoturism şi un camion care transporta maşini s-au ciocnit violent. O femeie şi un copil de 7 ani au rămas încarceraţi. 

de Cristina Dimulescu

la 23.05.2022, 10:10

Vezi și

Din primele informaţii, autoturismul a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul încărcat cu maşini. 

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare - unul de descarcerare, unul SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. 

O femeie şi un copil de 7 ani au rămas încarceraţi 

În maşina implicată în accident, se aflau o femeie şi un copil de 7 ani. Ambii au fost scoși conștienți dintre fiarele mașinii şi transportaţi la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii Serviciului Rutier din Vâlcea efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

Traficul rutier a fost blocat zeci de minute pe ambele sensuri. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Ciocnire violentă între o maşină şi un TIR încărcat cu autoturisme, în Vâlcea. O femeie şi un copil de 7 ani, încarceraţi