Antena Meniu Search
x

Coadă uriaşă la un hypermarket din Bucureşti: "Am vrut să îmi iau şi eu o caserolă de mici, m-am răzgândit"

Un telespectator Observator a filmat o coadă imensă la un hypermarket din Capitală. Zeci de persoane aşteptau să intre în magazin pentru a face cumpărături de 1 Mai.

de Redactia Observator

la 01.05.2020, 14:03

Coadă uriașă la intrarea în Selgros Berceni
Coadă uriașă la intrarea în Selgros Berceni - Fii Observator
  • Bărbatul dorea să cumpere o caserolă de mici
  • Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator

De 1 Mai nu avem voie să ieșim la iarbă verde la grătare, dar nici în parcuri la plimbare, ca și în alți ani. Mulţi români au ales astfel să îşi facă grătar acasă.

Aşa a vrut să facă şi Sorin, care ne-a scris pe Fii Observator că a fost nevoit să se răzgândească în momentul în care a văzut coada de la magazin.

"Aşa arată coada de la Selgros Berceni. Mă oprisem să cumpăr o casoletă de mici, ca să îi facă soţia pe grătar de plită de apartament. Nu am mai stat, bineînţeles", ne-a scris telespectatorul. 

Astăzi, Observator lansează o provocare pentru români. Aratați-ne cum sărbătoriți 1 Mai în izolare. Filmați-vă și trimiteți-ne filmulețele pe pagina de Facebook a Observator sau pe numărul de Whatsapp al Observatorului - 0722.699.800

Citește și:

Dacă aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, ne puteţi scrie pe whatsapp la numărul 0722.699.800

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Coadă uriaşă la un hypermarket din Bucureşti: "Am vrut să îmi iau şi eu o caserolă de mici, m-am răzgândit"