Antena Meniu Search
x

Comună din Galaţi, terorizată de doi câini agresivi. Oamenii şi-au găsit animalele omorâte

Situaţie halucinantă în judeţul Galaţi. O comună întreagă este terorizată de doi câini agresivi, care se plimbă pe străzi şi atacă animalele oamenilor.  

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 13:51

Vezi și

Problema ne-a fost semnalat pe Fii Observator de către un telespectator. În ultimele două săptămâni, oamenii din comuna Barcea şi-au găsit animalele omorâte.

Ultimele atacuri au avut loc în urmă cu câteva zile, atunci când cei doi dulăi au intrat în curtea unui localnic şi i-a ucis câinele. Apoi au atacat şi câinele vecinului, omorându-l şi pe acesta.

Acum, localnicii se tem şi pentru siguranţa lor şi în special a celor mici. Oamenii spun că dulăii vin de la o fermă de animale din zonă, dar proprietarul neagă acest lucru. Cazul a fost sesizat la primărie, care încearcă acum să rezolve problema.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Comună din Galaţi, terorizată de doi câini agresivi. Oamenii şi-au găsit animalele omorâte