Antena Meniu Search
x

Video Copil la volan, filmat cum conduce pe străzile din Ilfov: Sper să fie sancţionat acel om inconştient

Inconştienţă fără margini. De asta a dat dovadă un bărbat dintr-o comună din Ilfov. Acesta şi-a lăsat copilul de doar câţiva ani să conducă pe stradă, chiar în apropierea şcolii din comună.

de Mihaela Uretu

la 09.09.2021, 07:57

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Scena a fost surprinsă de un telespectator care a trimis imaginile pe Fii Observator. Incidentul ar fi avut loc în comuna Brăneşti, din judeţul Ilfov. 

Tânărul care a realizat filmarea spune că era chiar în spate atunci când a văzut că maşina care circula pe şosea nu merge drept. În imagini se vede cum bărbatul nu pare să realizeze la ce pericol îşi expune copilul sau pe ceilalţi şoferi.

Martor via Fii Observator: Astăzi am surprins un domn care ținea un copil în braţe în timp ce conducea mașina și mergea haotic. L-am filmat, m-a văzut, m-a depășit și m-a blocat în trafic, iar apoi a început să mă jignească.Totul s-a petrecut pe o stradă circulată din Brăneşti, mai exact pe strada cu şcoala. Am fost la poliţie și am anunţat. Mergeam în spatele mașini marca Opel şi am observat că mergea haotic. M-am apropiat de el și am observat în oglinda șoferului un copil foarte mic 2-3 ani. Apoi am hotărât să îl depășesc, am pornit filmarea și am filmat în timp ce depăşeam. După vreo 2 km m-a depășit acel domn, s-a pus în faţa mea. A venit la mine la geam revoltat și m-a jignit. Eu l-am rugat frumos să mă lase să plec, într-un final m-a lăsat şi eu am căutat un echipaj de poliţie. Am anunţat incidentul. Sper să fie sancţionat acel om inconştient. 

Un incident similar s-a petrecut în luna iulie. O mamă a fost surprinsă în timp ce şi-a lăsat băiatul de doar câţiva ani să conduca pe străzile din Suceava.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Copil la volan, filmat cum conduce pe străzile din Ilfov: Sper să fie sancţionat acel om inconştient