Antena Meniu Search
x

Video Cu tancul pe carosabil în Bacău: Trailerul pe care se afla a intrat în balans, după ce a încercat să evite un bătrân care traversa strada regulamentar

Accident inedit pe drumul național DN2G. din direcția Comănești - Moinești, în cartierul Văsâiești din Moinești, județul Bacău. Un tanc a căzut pe carosabil de pe un trailer al armatei române.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 20:22

Vezi și

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:30-18.00, iar imaginile ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

Cu tancul pe carosabil

„Din fericire nu au fost victime, dar dacă era o mașină pe partea carosabila de pe contrasens nu cred ca scăpa cineva”, ne-a scris telespectatorul.

Din informațiile oficiale, tancul se deplasa de la Sibiu la Roman, într-o mutare tehnică între depozite, iar accidentul a avut loc pentru că s-a încercat evitarea unui bătrân care traversa regulamentar. Mașina de poliție din față l-a evitat în ultima clipă, iar trailerul, ca să-l evite la rândul său, a intrat în balans. S-au rupt câteva ancore din sistemul de ancorare a tancului, un TR 85, pe platformă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Cu tancul pe carosabil în Bacău: Trailerul pe care se afla a intrat în balans, după ce a încercat să evite un bătrân care traversa strada regulamentar