Antena Meniu Search
x

Video Cum reacționează un șofer din Timișoara, când pietonul îi atrage atenția ca era să-l calce pe trecere

Incident între un pieton și un șofer din Timișoara. Cei doi bărbați s-au luat la ceartă după ce șoferul a intrat cu mașina într-o zonă pietonală, iar celălalt nu s-a dat din calea lui. Discuția a degenerat, pietonul a fost înjurat, iar apoi scuipat de mai multe ori.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 19:55

Vezi și
  • Imagini primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc miercuri, în zona Pieței Unirii din Timișoara. Se pare că pietonul aștepta să treacă strada la semafor și nu a vrut să se dea din calea șoferului, care vroia să intre cu mașina în zona pietonală.

Pietonul a scos telefonul să îl filmeze pe șofer și i-a reproșat că era să treacă cu mașina peste piciorul lui. Cel de la volan a devenit irascibil, l-a înjurat, iar apoi l-a scuipat de mai multe ori. Imaginile au fost postate ulterior pe internet și au stârnit un val de reacții puternice din partea internauților. 

Între timp, filmarea a ajuns și la reprezentanții Poliției Municipiului Timișoara. Polițiștii i-au identificat pe cei doi și i-au invitat la sediul poliției, joi. În urma audierilor aceștia vor decide măsurile legale ce se impun în acest caz.

-  material realizat pe baza informațiilor obținute de reporterul Iulia Pop - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Cum reacționează un șofer din Timișoara, când pietonul îi atrage atenția ca era să-l calce pe trecere