Antena Meniu Search
x

Video "Cursă mortală": tineri din Bistriţa, filmaţi cum sunt traşi pe sanie de o maşină, la peste 120 km/h

Inconştienţă, de asta au dat dovadă mai mulţi tineri din Bistriţa, care s-au filmat în timp ce erau traşi pe sanie de o maşină, la o viteză de peste 120 km/h.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 15:54

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Tinerii s-au filmat şi au încărcat mai multe filmuleţe pe TikTok, cu descrierea "cursă mortală". "Distracţia" s-ar fi petrecut în sat Cociu, comuna Șintereag chiar zilele trecute. În unele filmări, se vede cum acul kilometrajului ajunge şi la peste 120 km/h, în timp ce în alt clip e arătat cum li s-au stricat săniile chiar în timpul cursei nebune. Imaginile au ajuns şi în posesia IPJ Bistriţa-Năsăud, iar polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean fac acum verificări.

Imaginile au stârnit un val de racţii din partea internauţilor şi ne-au fost trimise pe Fii Observator

Via Fii Observator: "Vă rog faceți ceva. 140km/h, Sat Cociu, Comuna Şintereag, Jud BN. Nu este ceva normal, să circule cu 140km/h prin sat. Inconștienţi."

Incidentul vine după ce zilele trecute un tânăr de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar prietenele sale au ajuns la spital, în urme unei curse nebune, similare cu cea de acum. Cei trei stăteau într-un colac şi erau traşi pe zăpadă de o maşină. Şoferul era băut, mergea cu viteză pe un drum forestier şi n-ar mai fi reuşit să ţină volanul drept. Cei patru prieteni, Alexandru de 27 de ani, Sergiu de 35 de ani şi Daniela şi Patricia, ambele de 21 de ani, erau puşi pe distracţie. Aşa că s-au gândit la o aventură pe zăpadă, plină de adrenalină. Au luat un colac şi au mers pe un drum forestier de lângă oraş. Un traseu îngust, cu copaci de o parte şi de alta a drumului. La volan era Alexandru, într-o maşină înmatriculată în Franţa. Tânărul şi-a făcut curaj cu puţină băutură înainte să conducă. Ceilalţi trei s-au urcat în colac şi a început cursa. Doar că, după doar câteva sute de metri, şoferul a pierdut controlul volanului şi n-a mai reuşit să ţină drumul drept. Colacul a intrat puternic în balans, s-a răsturnat într-un şanţ, s-a izbit de copaci şi i-a aruncat pe pasageri într-o râpă. Atât de violent a fost impactul, încât Sergiu a murit pe loc. Patricia are picioarele rupte şi corpul brăzdat de răni, iar Daniela este în stare critică. 

Iar alţi doi adolescenţi din Sibiu au fost transportaţi de urgenţă la spital, după ce au fost loviţi de un alt autoturism în timp ce erau traşi cu sania de o maşină. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » "Cursă mortală": tineri din Bistriţa, filmaţi cum sunt traşi pe sanie de o maşină, la peste 120 km/h