Antena Meniu Search
x

Video Fată de 12 ani, bătută şi umilită chiar de către prietena ei într-un cartier din Tulcea: "Le plimbă printre blocuri şi după le bate. E ca un ritual de onoare pentru ea"

Scene de groază au fost surprinse într-un cartier din Tulcea. O fată de 12 ani a fost snopită în bătaie de o altă adolescentă, chiar în miezul zilei. Agresoarea ar avea mai multe victime la activ şi acţionează după un plan bine pus la punct.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 16:38

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Primele scene din imaginile primite pe Fii Observator ne arată o întâlnire absolut obişnuită între adolescenţi. Doua fete se ţin de mână şi se plimbă prin cartier. Câteva minute mai târziu situaţia se schimbă. După cum se vede şi în imagini, agresoarea în vârstă de 16 ani îşi conduce victima direct către locul în care vrea să o bată. O ameninţă şi îi povesteşte ce o aşteaptă. E un ritual, spun copiii bătuţi, la care asistă şi alţi tineri, care filmează totul. 

Martor via Fii Observator: Încă o dată se întâmplă la Tulcea și nimeni nu ia atitudine împotriva acestei fete. Această fată care înspăimântă fetițe mult mai mici că ea. Din cate am înțeles e o bătaie de onoare. Așa o numesc ei. Sunt foarte multe fete bătute de ea, dar de vârste mici, cuprinse în 10- 15 ani.

Câteva minute mai târziu agresoarea o trânteşte pe jos pe fată şi o loveşte cu picioarele. Îi dă palme peste faţă şi pumni în cap până când cineva strigă la ea să se oprească. 

Martor via Fii Observator: Trebuie neapărat să se ia atitudine în acest loc unde se întâmplă aceste bătăi zis "bernadeu". În acest cartier e un loc înconjurat doar de garaje iar lumea lucrează pe timpul zilei și nu este nimeni în preajmă.

Pe acelaşi subiect

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din Tulcea au deschis o anchetă. 

Este al doilea caz de o violență rară, în care agresorii sunt copii, în Tulcea, anul acesta. În urmă cu câteva luni, mai mulţi copii au bătut un bărbat care nu se putea apăra. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Adrian Obreja şi al imaginilor venite pe Fii Observator. Mai multe detalii despre acest subiect, puteţi afla dacă urmăriţi Observatorul orei 19. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Fată de 12 ani, bătută şi umilită chiar de către prietena ei într-un cartier din Tulcea: "Le plimbă printre blocuri şi după le bate. E ca un ritual de onoare pentru ea"