Antena Meniu Search
x

Video Tânăr lovit cu sălbăticie de doi bărbaţi pe o stradă din Lugoj. Atacul din trafic a fost surprins de camerele de supraveghere

Incident violent petrecut pe o stradă din Lugoj. Doi indivizi au bătut un tânăr, în trafic.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 14:08

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum tânărul opreşte maşina în mijlocul străzii şi imediat lângă el îşi face apariţia un autoturism, din care ies mai mulţi bărbaţi. Doi dintre ei încep să îl lovească în repetate rânduri cu pumnii. Agresorii se urcă apoi în maşină şi dispar.

Totul s-a întâmplat weekend-ul trecut, însă tânărul a depus plângere la poliţie de abia acum. Se pare că victima ar fi intrat în conflict cu agresorii cu puţin timp înainte de incident. Se face acum anchetă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Tânăr lovit cu sălbăticie de doi bărbaţi pe o stradă din Lugoj. Atacul din trafic a fost surprins de camerele de supraveghere