Antena Meniu Search
x

Video Bărbat umilit şi bătut pe stradă de mai mulţi tineri dintr-o comună din Tulcea. Scenele revoltătoare au fost filmate

Imagini de o violenţă extremă au fost postate pe reţelele de socializare. Un bărbat din localitatea Mahmudia a fost pus la pământ de mai mulţi tineri. Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional.

de Mihaela Uretu

la 13.05.2021, 15:53

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Scandalul a avut loc în localitatea Mahmudia din judeţul Tulcea. Bărbatul mergea liniştit pe stradă în momentul în care un grup de tineri au început să se ia de el şi să îl umilească. Şi pentru că nu era de ajuns, la un moment dat tinerii au început să dea în el şi să îl târe pe şosea. 

Ba mai mult, aceştia au ţinut să imortalizeze momentul şi s-au filmat în momentul în care îl umileau pe bătrân. Imaginile violente au ajuns între timp şi pe reţelele de socializare şi au stârnit un val de reacţii negative din partea internauţilor. 

"Aceşti copii de 12 şi 13 ani lovesc un om sărman, mult mai în vârstă decât ei. Pe omul acesta îl vedeam mereu în faţa unui magazin din centrul comunei. Este amărât şi are şi ceva probleme. Este inofensiv şi nici nu se poate apăra.", povesteşte o tânăra care l-a văzut pimbându-se prin comună. 

Băieţii sunt cunoscuţi în comună ca fiind nişte copii problematici.

Pe acelaşi subiect

"Ia te uită pe cine avem noi aici, aceeaşi gaşcă care se aduna prin scara blocului, ţipă, urlă, înjură şi fac mizerie. Când îi alungi sau le spui să facă linişte, comentează. Şi nu mai zic când se adună în parcul de lângă şcoală şi înjură indiferent că sunt copii mici lângă ei. (...) Indiferent cui spui, nimeni nu ia măsuri."

Potrivit comentariilor din respectiva postare, a fost depusă şi o plângere la poliţie. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Bărbat umilit şi bătut pe stradă de mai mulţi tineri dintr-o comună din Tulcea. Scenele revoltătoare au fost filmate