Antena Meniu Search
x

Video Fată de 14 ani, umilită şi snopită în bătaie de două minore. Ploaia de lovituri i-a amuzat pe martorii care au filmat cruzimea

Scene de o cruzime ieşită din comun într-un cartier din oraşul Alexandria. O elevă de 14 ani a fost bătută cu bestialitate, cu pumnii şi picioarele, de alte două fete de 12 şi 16 ani, ziua în amiaza mare.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 08:48

Totul ar fi pornit din cauza unui băiat. Pe imaginile filmate de martori se observă cum bătăuşele se năpustesc asupra victimei cu o ploaie de lovituri, iar la scurt timp o trag de păr şi o trântesc cu putere la pământ. 

Mai mult, după ce este snopită în bătaie de cele două agresoare, tânăra este pusă în genunchi şi umilită, sub privirile altor tineri, care se amuzau de întreaga scenă. Filmarea a ajuns şi pe mâna poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Fii Observator » Fată de 14 ani, umilită şi snopită în bătaie de două minore. Ploaia de lovituri i-a amuzat pe martorii care au filmat cruzimea