Antena Meniu Search
x

Video Fata snopită în bătaie în centrul de plasament din Pașcani primește consiliere psihologică

Caz revoltător într-un centru de plasament din Paşcani. O adolescentă a fost bătută și umilită de o altă fată, în timp ce colegele lor filmau momentul. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 13:33

Vezi și

Imaginile cu bătaia din camera de cămin ne-au fost trimise pe Fii Observator, dar au ajuns şi la conducerea centrului şi la Poliţie. 

Vreau şi eu poza cu Andrei acum! 

Dar nu ţi-am făcut eu poză!

Vreau poza!

Pe acelaşi subiect

Mai încet!

Nu mai ţipa, fă, când plângi!

Vorbim despre mai multe anchete deschise în acest caz. Una la Direcția pentru Protecția Copilului, dar și o anchetă disciplinară pentru angajații din respectivul centru, cât și despre o anchetă deschisă la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție. 

Fata bătută și agresoarea ei primesc consiliere psihologică

"Totul s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Victima, o fată de 14 ani, a fost lovită în mod repetat de o altă fată din același centru de plasament. Agresoarea are 16 ani și diverse probleme comportamentale, ar fi deranjat de-a lungul timpului de mai multe ori orele la școală, dar și pe ceilalți copii din centrul unde se află deja decâțiva ani. 

De data aceasta, incidentul a fost filmat de alte fete. Niciuna nu a intervenit pentru a o opri pe fată să o lovească pe minora de 14 ani, a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii și picioarele și a înjurat-o. Îngrijitoarea care trebuia să fie în acel moment în apropierea fetelor se ocupa de alte treburi într-o altă încăpere. A aflat ulterior despre incident, a anunțat conducerea centrului, apoi a fost anunțată și Poliția", explică reporterul Observator Clara Mihociu.

Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate. Deocamdată, și agresoarea și victima primesc consiliere psihologică și ajutor din partea specialiștilor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Fata snopită în bătaie în centrul de plasament din Pașcani primește consiliere psihologică