Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 52 de ani din Maramureş, spulberată de un TIR. A fost târâtă câţiva metri, după ce a încercat să traverseze prin loc nepermis

Grav accident de circulaţie în localitatea Vişeul de Sus din Maramureş. O femeie de 52 de ani a fost spulberată de un TIR, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.04.2022 , 08:42

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 15:00, şi a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în apropiere. În imagini se poate observa cum femeia încearcă să traverseze strada din spatele unei maşini de la salubritate, nu se asigură şi sare în faţa TIR-ului, condus de un bărbat de 34 de ani din Bacău. Femeia este apoi târâtă sub roţile autoutilitarei câţiva metri. Îngroziţi, martorii accidentului sar în ajutorul femeii.

Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator, Simona Vasiac, la faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj al ambulanţei, care a transportat-o pe femeie la spital, însă din cauza rănilor grave, aceasta a decedat câteva ore mai târziu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii  infracţiunii de ucidere din culpă.

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Fii Observator » Femeie de 52 de ani din Maramureş, spulberată de un TIR. A fost târâtă câţiva metri, după ce a încercat să traverseze prin loc nepermis