Antena Meniu Search
x

Video Străzile din Bucureşti, inundate după ploaia de marţi seară

Locuitorii Bucureştiului au avut parte, marţi după-amiaza, de o furtună de proporţii care a făcut ca numeroase străzi să se inunde precum în celebrul oraş italian Veneţia.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 18:43

Vezi și
  • Străzile din Bucureşti, inundate în urma ploilor torenţiale de marţi după-amiaza.

A plouat torenţial şi a căzut grindină de dimensiuni mici şi medii, înregistrându-se adevărate recorduri pentru o perioadă scurtă de timp. S-au emis mai multe avertizări meteo nowcasting, inclusiv cod roşu de precipitaţii semnificative.

Conform autorităţilor, s-au înregistrat chiar şi 60 de litri pe metrul pătrat în Sectorul 6, respectiv în zona Mărgeanului. Însă, chiar dacă nu s-a atins un asemenea nivel de precipitaţii în celelalte zone, a plouat suficient încât străzile să se transforme în adevărate lacuri.

Un exemplu îl reprezintă Strada Humuleşti, din Sectorul 5, iar imaginile primite de la un telespectator fidel, via Fii Observator, sunt elocvente în acest sens. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Străzile din Bucureşti, inundate după ploaia de marţi seară