Antena Meniu Search
x

Video Probleme în autobuzele STB în timpul codului roşu de vijelii: un călător a filmat cum plouă înăuntru

O ploaie torenţială a paralizat Capitala, marţi seara, dar a scos la iveală şi deficienţele autobuzelor care deservesc transportul public de persoane.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 13:09

Vezi și
  • A început să plouă într-un autobuz din Bucureşti.

A fost inclusiv cod roşu de ploi torenţiale în Bucureşti, marţi seara, şi, cum era de aşteptat, căderile masive de precipitaţii au produs inundaţii pe numeroase străzi, iar traficul rutier a fost dat peste cap.

Conform unor imagini primite pe Fii Observator, ploaia torenţială din Bucureşti a scos la iveală şi deficienţele autobuzelor care circulă în Capitală.

Oamenii se plâng de condiţiile din autobuzele din Bucureşti

După cum se poate vedea pe imagini, apa de ploaie s-a infiltrat prin sistemul de ventilaţie al autobuzului astfel încât a ajuns, practic, să plouă şi în autobuz.

Telespectatorul fidel care ne-a transmis imaginile s-a plâns de condiţiile existente în autobuzele din Bucureşti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Probleme în autobuzele STB în timpul codului roşu de vijelii: un călător a filmat cum plouă înăuntru