Antena Meniu Search
x

Video "Gata fă, ţi-ai luat bătaie, gata". Două eleve din Piatra Neamț s-au păruit și și-au împărțit pumni în fața colegilor de liceu

Un nou scandal între eleve de liceu. Două tinere de la Liceul Economic "Alexandru Ioan Cuza" din Piatra Neamț s-au luat la bătaie în fața colegilor, care le-au încurajat să se lovească.

de Monica Palade

la 02.03.2023, 19:16

Vezi și

Imaginile au venit pe platforma Fii Observator, iar incidentul ar fi avut loc la prânz și ar fi pornit de la un băiat, după cum ne-a scris utilizatorul. Cele două fete învață la aceeași liceu, dar nu sunt în aceeași clasă.

"Gată fă, ți-ai luat bătaie, gata”

În filmare se aud încurajările colegilor, care nu intervin decât la final, când conflictul este aproape terminat. „Viața mea. Are forță, ce aveți? Pariem aicea”. „Las-o. Gată fă, ți-ai luat bătaie, gata”, se aude pe înregistrare.

Deocamdată nu se știe dacă profesorii sunt la curent cu acest incident sau dacă reprezentanții școlii au luat măsuri împotriva celor două eleve.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » "Gata fă, ţi-ai luat bătaie, gata". Două eleve din Piatra Neamț s-au păruit și și-au împărțit pumni în fața colegilor de liceu